Julegløgg på senteret

Torsdag 15. desember arrangerte universitetssenteret den tradisjonelle julegløggen for sine venner, studenter og kolleger. Kvelden startet med to oppsetninger laget av de norske og svenske studentene.

Nybegynnergruppen presenterte et kort stykke basert på prologen til Aleksander Pusjkins kjente verk «Eventyret om Tsar Saltan». Gjestene ble overrasket over studentenes språknivå etter bare et 3-måneders kurs.

Fordypningsgruppen opptrådte i oppsetningen basert på det russiske folkeeventyret «Jemelja og Gjedden». Studentenes skuespillertalent og kreative tilnærming til stykket – levende musikk, dans, mye humor, og selvfølgelig utmerket russisk – gjorde inntrykk på publikumet.

Kronen på kvelden var selvfølgelig julegløggen – servert med lussekatter, pepperkaker, julesanger og en bra stemning!

Bilder.

Publisert 8. des. 2016 13:45 - Sist endret 16. des. 2016 11:32